- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Den Braven Romania, vanzari in crestere cu 25% in primul trimestru

18 Apr, 12:26 • Redactia DailyBusiness
Vanzarile Den Braven Romania au crescut cu 25% in primul trimestru al anului, la 8,1 milioane euro, a anuntat, luni, compania specializata in spume poliuretanice si hotmelt. Avansul se datoreaza, in principal, cresterii exporturilor.
Den Braven Romania, vanzari in crestere cu 25% in primul trimestru

Vanzarile la export ale Den Braven Romania a crescut cu 46% in T1, la 4,8 milioane de euro, in timp ce pe piata locala, au marcat un avans de 3%, la 3 milioane de euro.

Adrian State, directorul general al Den Braven Romania, a declarat ca evolutia vanzarilor este foarte buna, avand in vedere conditiile pietei.

„In conditiile in care iarna s-a prelungit pana la jumatatea lunii martie, iar cererea de materiale de constructii este aproape nula pe o piata inghetata din cauza lipsei proiectelor si a investitiilor, a obtine crestere in Romania reprezinta o performanta extraordinara”, a declarat State.

Anul trecut, Den Braven a raportat vanzari de 39,5 milioane de euro, in crestere cu 28 % fata de nivelul de 30,8 milioane euro inregistrat in 2009. Pentru acest an, firma si-a stabilit o crestere de 10% a cifrei de afaceri, pe fondul strategiei de vanzari din 2011 care vizeaza o majorare a cotelor de piata in Romania, precum si a cererii in crestere pentru exporturi.

Grupul Den Braven, infiintat in anul 1974, in Olanda, a deschis reprezentanta din Romania in octombrie 1997, pentru care lucreaza peste 250 de angajati in Romania si Republica Moldova.