- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Depaco: Piata de tigla metalica din Romania va depasi 120 mil. euro in 2008

12 Jun, 12:43 • Redactia DailyBusiness
Piata de tigla metalica va depasi 120 milioane de euro in 2008, conform estimarilor companiei Depaco, importator si distribuitor de accesorii pentru acoperis.
Depaco: Piata de tigla metalica din Romania va depasi 120 mil. euro in 2008

Segmentul de piata reprezentat de tigla metalica si-a continuat cresterea in 2007, iar tendinta ascendenta continua si in acest an, informeaza NewsIn citand estimarile Depaco. Astfel, doua treimi din valoarea pietei de invelitori pentru acoperis va fi reprezentata de vanzarile de tigla metalica.

Depaco a intrat pe piata producatorilor de tigla metalica prin lansarea tiglei Wetterbest.

„Tigla Wetterbest are potential, de aceea vom investi in constructia unei noi hale de productie si in noi linii de productie, iar cifra de inceput destinata acestui proces este de cel putin 500.000 de euro”, a explicat Dragos Irimescu, actionar Depaco SRL.

Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, iar pentru 2009, o crestere cu 80% comparativ cu 2008.

Depaco si-a inceput in 1999 activitatea in domeniul tiglelor metalice sub numele Final Construct, iar in martie 2007, a trecut printr-un proces de rebranding. Sub noua denumire, compania si-a extins domeniul de activitate, devenind din importator, producator de tigle metalice.