COMPANII

Diferente uriase de pret la transportul elevilor: De la 42 la 491 lei pentru 50 km

20 iunie 2013, ora 10:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
schoolbus.jpg
Abonamentele decontate elevilor pentru transportul la scoala inregistreaza diferente uriase de pret de la un judet la altul, pe aceeasi distanta, o firma din Braila cerand 491 de lei pe luna pentru 50 de kilometri, in timp ce, in Dolj, o alta companie percepe doar 42 de lei pentru acelasi parcurs.

Datele privind costul transportului elevilor, centralizate de Ministerul Educatiei pentru martie 2013, arata diferente uriase intre tarife practicate de diferiti operatori pentru acelasi numar de kilometri, scrie Mediafax.

Astfel, in judetul Braila, compania Transirina Com cere 491 de lei pentru un abonament lunar ce asigura transportul zilnic pe o distanta de 50 de kilometri. Pentru acelasi numar de kilometri, in judetul Dolj, firma Ibraflor Com are un tarif de 42 de lei, adica de aproape 12 ori mai mic.

Diferentele flagrante la tarife au fost constatate si pe distante mai mici. Pentru distanta de 48 de kilometri, operatorul Autotim din Timis cere 76 de lei pentru un abonament, in timp ce acelasi Transirina Com are un tarif de 518 lei pentru aceeasi distanta, mai mult decat pentru 50 de kilometri, potrivit centralizarii Ministerului Educatiei.Citeste si Oferte pentru conectarea la Internet a 2.446 scoli. Vezi valoarea contractului
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 Martie 2021, 12:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter