- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Directorul general Marian Alecu paraseste McDonald\’s Romania, dupa 16 ani: \”Eram poate cel mai vechi director McDonald\’s din lume\”

23 Sep, 17:52 • adrian.mihaltianu
Marian Alecu (foto) pleaca de la conducerea McDonald's Romania, dupa 16 ani de cariera in cadrul retelei de restaurante de tip fast-food McDonald's, din care 12 ani pe pozitia de director general.
Directorul general Marian Alecu paraseste McDonald\'s Romania, dupa 16 ani: \Eram poate cel mai vechi director McDonald\'s din lume\

Marian Alecu a declarat ca motivul plecarii sale este „uzura, fiind cel mai vechi director general al McDonald’s din Europa si poate chiar din lume”.

Acesta a precizat ca va incepe o cariere antreprenoriala, intr-un alt domeniu decat cel al restaurantelor, fara a preciza despre ce domeniu este vorba.

Canadianca Karen Bishop, COO al McDonald’s Rusia&Europa de Est, va prelua functia de director general al McDonald’s Romania, incepand cu 1 octombrie, a mai spus Marian Alecu.

Mc Donald’s Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 400 milioane euro, cu aproape 100 de milioane euro mai mult fata de 2007.

McDonald’s Romania face parte din compania internationala McDonald’s Corporation. In prezent, McDonald’s opereaza o retea de peste 60 de restaurante in Romania.