- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Distrigaz Sud renunta la incasarea facturilor prin Posta \”pentru o calitate mai buna\”

29 Jul, 17:35 • Redactia DailyBusiness
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud va renunta, incepand cu data de 1 august, la serviciile de incasare a facturilor oferite de Posta Romana, optand pentru punctele Creditcoop si PayPoint, a anuntat marti compania.
Distrigaz Sud renunta la incasarea facturilor prin Posta \pentru o calitate mai buna\

„Dupa privatizarea Distrigaz Sud, la nivelul societatii au avut loc transformari majore in ceea ce priveste modul de lucru, au fost introduse noi metode mult mai rapide, au fost informatizate sectoarele de activitate, a fost accelerat ritmul investitiilor”, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.

„Noile modalitati de incasare a facturilor fac parte din strategia de business a companiei, aceste demersuri asigurand cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor”, au adaugat acestia.

Modalitatea de plata a facturilor Distrigaz Sud prin intermediul oficiilor postale va fi inlocuita de posibilitatea de a o achita prin intermediul Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si a punctelor PayPoint, au mentionat reprezentantii Distrigaz Sud.

Procedura de plata a facturii prin noii parteneri presupune scanarea codului de bare de pe factura si plata in numerar, achitand intreaga valoare a facturii.

Prin intermediul PayPoint si al Bancii Centrale Cooperatiste, clientii Distrigaz Sud au la dispozitie un numar de 900 de locatii unde se poate efectua plata.

De asemenea, Distrigaz Sud ofera clientilor sai posibilitatea de a plati facturile si prin debit direct (un transfer bancar automat al sumei aferente facturii). Transferul se face de catre banca, din contul clientului in cel al Distrigaz Sud, la data scadenta. Debitul direct este disponibil gratuit pentru clientii Distrigaz Sud, care au cont in retelele BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac.

Clientii pot plati facturile si in numerar la caseriile Distrigaz Sud, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele City Bank. De asemnea, se poate achita si in reteaua de parteneri care afiseaza autocolantul „Aici se plateste factura Distrigaz Sud”.

Pentru plata facturilor, clientii pot utiliza cardurile bancare la ATM-urile BRD, BCR si Romexterra.

Totodata, pentru posesorii unui card bancar Visa sau Mastercard activ pentru platile pe internet, facturile se pot achita si online.

Distrigaz Sud este o societate comerciala cu o pozitie majora pe piata gazelor din Romania, inregistrand peste 30 ani de experienta in domeniul comercializarii gazelor naturale. Cu peste 1,2 milioane de clienti si o cifra de afaceri de 980 milioane de euro in anul 2007, compania tinteste sa devina recunoscuta pe piata energetica europeana.