COMPANII

Dosarul Posta: Maricel Pacuraru si Toader Mihai, condamnati la 8 si 6 ani de inchisoare

21 mai 2012, ora 17:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Judecata-Gavel.jpg
Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucuresti la 8 ani de inchisoare cu executare, iar fostul director general al Companiei Posta Romana Toader Mihai a primit o pedeapsa de 6 ani de inchisoare cu executare, in dosarul politelor de asigurare pentru angajati.

Instanta Tribunalului Bucuresti i-a mai condamnat in acest dosar pe Emanoil Lepadatu, fost director economic executiv in cadrul Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), si pe Niculae Pintilie, administratorul societatii Continental Asig, la pedepse de cate 6 ani de inchisoare cu excutare.

Totodata, Andrei Marinescu, fost director executiv al Directiei de dezvoltare strategica a CNPR, Iulian Ditcov, administrator la Genius Network, Daniela Moisa, administrator la Pronova si Lucian Beschea au primit pedepse de cate 5 ani de inchisoare cu executare, conform Mediafax.

Pe latura civila, instanta i-a obligat la restiturea catre stat a sumelor de peste 1,1 milioane de lei pe Neculai Pintilie si la aproape 500.000 de lei pe Daniela Moisa.Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter