COMPANII

Dosarul Transferurilor: Cei 8 oameni de fotbal vor fi rejudecati de instanta care i-a condamnat la inchisoare

20 mai 2013, ora 13:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
coposs.jpg
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa trimita Dosarul Transferurilor de jucatori pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care in noiembrie 2012 a dispus pedepse intre trei si opt ani de inchisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecati pentru inselaciune.

Avocatul lui Gigi Netoiu a formulat o cerere pentru rejudecarea cazului, invocand un viciu de procedura - lipsa unei expertize specializate.

In 12 noiembrie 2012, Curtea de Apel Bucuresti a decis condamnarea lui George Copos, principal actionar al FC Rapid, la cinci ani de inchisoare.

Fostul vicepresedinte al clubului Otelul Galati, Mihai Stoica, in prezent managerul general al FC Steaua, a fost condamnat la patru ani cu executare.

Fostul presedinte executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

Fostul impresar Ioan Becali a primitopt ani de inchisoare cu executareiar fratele acestuia, Victor Becali, sapte ani de inchisoare cu executare.

Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, fostul international si impresar Gheorghe Popescu si fostul actionar al FC Dinamo, Gheorghe Netoiu, au primit fiecare cate trei ani de inchisoare cu suspendare.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 03:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter