COMPANII

ENGIE Romania preia compania Cofely Building Services & Maintenance

22 noiembrie 2016, ora 18:12 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
engie.jpg
ENGIE Romania, prin subsidiara sa ENGIE Servicii, achiziţionează compania Cofely Building Services & Maintenance. In urma procesului de achiziţie, compania este redenumită ENGIE Building Solutions SRL.

Într-o piaţă a energiei tot mai dinamică, în care
tranziţia energetică impune o regândire a modelelor de business tradiţionale ale companiilor de utilităţi, ENGIE Romania îşi adaptează în continuu strategia de business pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor săi de a fi un furnizor integrat  de energie şi de servicii asociate.   

Asftel, ca urmare a achiziţiei companiei Cofely Building Services & Maintenance SRL- deţinută până în prezent de Cofely Austria, un afiliat al ENGIE- şi activă în România din 2005, ENGIE Servicii îşi va diversifica paleta de activităţi şi expertiza cu serviciile energetice pentru clădiri şi spaţii industriale şi cele de eficientizare a consumului energetic pentru clienţii industriali.

Printre clienţii Cofely Building Services & Maintenance SRL se numără companii de renume precum OMV Petrom, BRD Société Générale şi Kaufland, întreg portofoliul de clienţi fiind deservit de cei aproximativ 100 de angajaţi.
 ENGIE Servicii (denumita anterior Distrigaz Confort), companie înfiinţată în anul 2009 este un actor de referinţă pe piaţa serviciilor energetice din Romania. Specializată în servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice, compania are în prezent un portofliu de 650.000 de clienţi. De la înfiinţare până în prezent, compania şi-a diversificat continuu gama de servicii oferite, de la verificări şi revizii a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale sau a instalaţiilor de încălzire si centralelor termice până la servicii de eficientizare a consumurilor energetice digitalizate şi menite să optimizeze consumurile energetice ale clienţilor ENGIE.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter