COMPANII

Expansiune de peste 2 milioane de euro pentru Regina Maria

20 februarie 2017, ora 15:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
regina maria.jpg
Rețeaua de sănătate Regina Maria începe anul 2017 sub semnul expansiunii, după ce, anul trecut, și-a mărit portofoliul cu șase centre medicale în Pitești, Craiova, Târgu Mureș și Timișoara. Din acest an, furnizorul a început să activeze și pe piața serviciilor medicale private din Ploiești prin preluarea centrului Al-Medica Berlin și și-a extins portofoliul în București prin achiziționarea clinicii IXIA Medica, deservind o zonă importantă din estul orașului.

Capitala rămâne un centru de interes pentru deschiderea de noi unități. Astfel, Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat în luna februarie Policlinica Victoria (aflată în imediata apropiere a Pieței Victoria) și are în plan deschiderea unei noi unități medicale în Dorobanți. Cu aceste două noi lansări, furnizorul oferă o acoperire mai bună și pentru zona centrală a capitalei.

Investiția totală depășește 2 milioane de euro.

”2016 a fost, pentru REGINA MARIA, un an al tranzacțiilor. Doar prin intrarea în Rețea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacții de pe piața serviciilor medicale private. În ultimii ani, Regina Maroa a fost implicată în 13 tranzacții cu preluare integrală a altor jucători, precum și în 3 tranzacții care au vizat schimbarea acționariatului companiei – cele mai mari din piața serviciilor medicale", a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.Recent, Regina Maria a achiziționat Al-Medica Berlin, punând astfel pe hartă prima policlinică a rețelei din Ploiești, care, în urma unui proces de modernizare, va prelua numele Regina Maria Ploiești. Noul centru se întinde pe o suprafață de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultații și de un punct de recoltare a analizelor. Pentru început, pacienții au acces la 13 specialități medicale, urmând ca pe parcursul acestui an, numărul acestora să fie suplimentat. Policlinica oferă investigații decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialități (dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie și psihiatrie), dar și servicii de Medicina Muncii.

Trei noi locații Regina Maria în București

Rețeaua de sănătate Regina Maria deține, în acest moment, 14 policlinici în capitală, după ce, la începutul acestui an, a inaugurat alte două centre și are ca obiectiv pe termen scurt deschiderea unui al treilea.

Policlinica Regina Maria Doamna Ghica (fosta IXIA Medica) vine în întâmpinarea nevoilor medicale ale pacienților din zona de est a capitalei prin 30 de medici din 12 specialități precum: medicină de familie, alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie și multe altele. Dintre acestea, cinci specialități sunt în contract cu CAS.

Policlinica Victoria, amplasată în imediata apropiere a Pieței Victoria, deservește una dintre cele mai importante zone de business din București și aduce peste 20 de specialități medicale, 11 cabinete pentru consultații și centru propriu de recoltare a analizelor de laborator. Policlinica Victoria are program de funcționare și sâmbăta.

Pentru perioada imediat următoare, furnizorul pregătește inaugurarea celei de-a 15-a locații din București, o policlinică în zona Dorobanți.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 12 August 2020, 23:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter