COMPANII

Fan Courier a investit 1 mil. euro intr-o banda de sortat plicuri

21 septembrie 2011, ora 15:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Banda sortare plicuri2.JPG
Fan Courier, liderul pietei locale de curierat, a investit 1 milion de euro intr-o banda de sortare cu o capacitate de 8.000 de plicuri pe ora.
Banda permite cresterea cu aproximativ 50% a productivitatii pe segmentul sortarii si transportului plicurilor de pana la 5 cm grosime si 3 kg greutate si a fost achizitionata de la compania austriaca Bowe Sysec Austria BmbH.  

„Banda de sortare plicuri reprezinta a doua investitie finalizata de Fan Courier anul acesta in domeniul automatizarii procesului de sortare, dupa banda de sortare colete inaugurata la inceputul acestui an”, a declarat Adrian Mihai, business development manager al Fan Courier. 

 In perioada 2008-2011, Fan Courier a investit aproape 25 milioane de euro pentru consolidarea si cresterea eficientei.„Investitia in banda de sortare plicuri ridica valoarea proiectelor puse in functiune in 2011 in domeniul automatizarii procesului de sortare la 5 milioane de euro.”, a adaugat Neculai Mihai, directorul general al companiei.  

Fan Courier are capital 100% romanesc si este detinuta de trei actionari: Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai. Compania a realizat in primul semestru din 2011 o cifra de afaceri de 28,82 milioane de euro, cu 2,98 milioane mai mult fata de perioada similara a anului trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter