COMPANII, LIFESTYLE

Farmec deschide la Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania

21 septembrie 2016, ora 17:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
farmec_parkplace-4790.jpg
Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, deschide primul magazin Gerovital din Romania si, totodata, primul magazin al companiei din Bucuresti.

Situat in ansamblul comercial Park Lake din Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu nr.4, noul magazin Gerovital are o suprafata totala de 52 de metri patrati, iar pentru amenajarea acestuia s-au investit 67.000 de euro.

Magazinul ofera toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital, dar si consultanta permanenta legata de acestea.

In cadrul vizitei, clientii pot beneficia gratuit de o sedinta de dermoanaliza, pentru stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.  "Am primit nenumarate solicitari de a deschide un magazin in Capitala, asa ca am decis sa inauguram in Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania. Gerovital estelider pe segmentul produselor de ingrijire a tenului, cat si pe cel al produselor de intretinere a firului de par. Bucurestenii vor beneficia de toate produsele brandului, precum si de intreaga gama Aslavital, primul brand autohton de produse cosmetice pe baza de argila romaneasca 100%", a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter