COMPANII, NEW MEDIA

Farmec devine partener eMAG

08 ianuarie 2019, ora 14:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Farmec parteneriat eMAG.jpg
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a devenit, începând cu luna decembrie 2018, partener eMAG, prin listarea ofertei de produse cosmetice în platforma eMAG Marketplace.

Parteneriatul se înscrie în demersurile companiei clujene de dezvoltare, extindere și creștere a vizibilității și accesibilității online pentru produsele Farmec.

Astfel, din decembrie 2018, prin platforma eMAG Marketplace, consumatorii beneficiază de noi game extinse și variate de produse premium, precum Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital Premium Care şi Gerovital Derma+.

În 2019, urmează listarea produselor Farmec şi Gerovital în Marketplace-urile eMAG Bulgaria și Polonia. Ne dorim să accesăm noi piețe de desfacere, deoarece sectorul pe care îl reprezentăm este foarte concurențial, dar aflat în plină ascensiune”, a declarat Codrean Pop, Director Vânzări Farmec.Salutăm venirea Farmec, un brand românesc cu tradiție, pe eMAG Marketplace și sperăm ca acest lucru să stimuleze și alți antreprenori locali să vină pe platformă, contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului în România. eMAG Marketplace susține peste 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piață de peste 500.000 de vizitatori unici, în fiecare zi”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.  

Farmec S.A. Cluj-Napoca este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.  

În ianuarie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 18 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (5 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 04:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter