COMPANII

Firma prin care Carrefour gestioneaza supermarketurile a luat un credit de 60 mil. lei de la ING Bank

05 februarie 2014, ora 15:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
money_4.jpg
Artima, firma prin care Carrefour Romania gestioneaza supermarketurile Market si trei magazine de proximitate integrate Express din Bucuresti, a incheiat un contract de credit cu ING Bank pentru suma de 60 milioane lei (13,5 milioane euro), potrivit unui anunt al companiei.

"Noul contract de credit va inlocui dispozitiile contractului de credit incheiat in data de 30 octombrie 2006 intre societatea Carrefour Romania, in calitate de imprumutat, si ING Bank NV Amsterdam, in calitate de imprumutator, in cadrul careia societatea (Artima - n.r.) a detinut, de asemenea, calitatea de imprumutat pentru o linie de credit in valoare de 60 milioane lei, astfel cum a fost acesta aprobat prin Hotararea Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a societatii nr. 3 din data de 30.03.2009 si prin Hotararea Adunarii Generale Extraordinare a societatii nr. 17 din 16.12.2011, contractul de credit incheiat anterior incetand astfel", potrivit anuntului Artima.

Artima va garanta cu ipoteca mobiliara asupra tuturor conturilor bancare deschise la ING Bank NV Amsterdam.

"Si anul acesta vom investi in lansarea de noi magazine in cadrul strategiei de expansiune multiformat. Planul de expansiune este confidential, insa vom anunta de fiecare data cand vom deschide un nou magazin", a declarat pentru Mediafax Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania.Carrefour Romania, parte a grupuluifrancezCarrefour, opereaza in Romania patru formate de magazine, cu un total de 163 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 59 magazine de proximitate Express si un magazin online.

Citeste si: Carrefour Romania iese din insolventa
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter