- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Fondul HEAREF a achizitionat 50% din Expo Market Doraly

14 Aug, 17:15 • Redactia DailyBusiness
Fondul de investitii HSBC's European Active Real Estate Fund (HEAREF) a achizitionat, de la Gheorghe si Dorina Iaciu, 50% din actiunile Expo Market Doraly SRL, parcul comercial amplasat in zona la 8 km est de Bucuresti.
Fondul HEAREF a achizitionat 50% din Expo Market Doraly

Expo Market Doraly dispune in prezent de 55.000 metri patrati construiti, suprafata ocupata de showroomuri, birouri si depozite, aflate pe o suprafata de teren de 225.000 metri patrati.

Intentia proprietarilor este a adauga, in viitorul apropiat, 35.000 metri patrati construiti prin constructia de pavilioane comerciale si depozite ambientale, de refrigerare si congelare.

Peste 800 de companii sunt chiriasi actuali ai showroom-urilor, birourilor si depozitelor.

„Intentionam sa exploatam la maximum potentialul acestei zone. Este prima tranzactie pe care am incheiat-o in Romania”, a declarat Matthew Hunt, reprezentant HEAREF.

„Achizitia face parte din strategia noastra de investitii in proprietati imobiliare in zona, si speram sa fie doar prima din tranzactiile pe care ni le propunem”, a mai spus Hunt.

HEAREF este un fond inchis de investitii (private-equity), care se concentreaza pe achizitia de spatii comerciale cu potential ridicat de business.