COMPANII, BURSE

Fondul Proprietatea: Hidroelectrica are nevoie de un Consiliu numit pe un mandat de patru ani

04 aprilie 2017, ora 18:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Greg.JPG
Fondul Proprietatea consideră că numirea unui Consiliu de Supraveghere interimar la Hidroelectrica, în locul unuia pe termen lung, selectat în conformitate cu Legea 111/2016, nu va face decât să prelungească instabilitatea şi lipsa de predictibilitate pentru companie încă patru luni, generând riscuri majore pentru aceasta.

În urma propunerilor făcute de către Ministerul Energiei pe 31 martie 2017 pentru un nou Consiliu de Supraveghere interimar al Hidroelectrica, care ar urma sa fie numit pe o perioadă de patru luni, Greg Konieczny, CEO Fondul Proprietatea și Manager de Portofoliu, declară:

„Suntem dezamăgiţi că Ministerul Energiei a ales să propună un alt Consiliu interimar la Hidroelectrica. Cea mai valoroasă companie din România are nevoie de stabilitate, predictibilitate şi profesionişti de top în Consiliul de Supraveghere. Actuala propunere nu respectă dispoziţiile privind guvernanţa corporativă din Legea 111/2016, care stabileşte criterii profesionale şi proceduri transparente de selectare a membrilor Consiliilor de Supraveghere din companiile de stat."
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 06:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter