COMPANII, CARIERE

Fost director al Postei Romane, condamnat la peste 10 ani de inchisoare

09 februarie 2015, ora 17:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
postaa.jpg
Fostul director al Postei Romane Mihai Toader a fost condamnat la zece ani si sase luni inchisoare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a cumparat produse informatice de la o firma din Cipru, la un pret supraevaluat de 12 ori, prejudiciul fiind de 6,5 milioane de euro.

Prin aceeasi decizie, a Tribunalului Bucuresti, au fost condamnati si Emanoil Lepadatu, fost director executiv economic al Companiei Nationale Posta Romana, Andrei Marinescu, fost director executiv dezvoltare strategica, si Vasile Barbulet, fost sef al Departamentului IT in CN Posta Romana, toti trei primind tot cate zece ani si sase luni de inchisoare, pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Conform hotararii mentionate, cei patru trebuie sa achite Companiei Nationale Posta Romana 6.583.000 de euro, cu dobanda legala aferenta de la data savarsirii infractiunii si pana la achitarea integrala a debitului.

Decizia Tribunalului Capitalei nu este definitiva si poate fi contestata cu apel.Citeste si: Posta Romana, obligata sa plateasca peste 10.000 euro unui fost sef
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 17:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter