COMPANII

George Copos investeste 4 milioane de euro in Poiana Brasov

30 ianuarie 2013, ora 06:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
copos.jpg
Omul de afaceri George Copos, proprietarul companiei Ana Hotels, intentioneaza ca in luna aprilie sa demareze o investitie privind transformarea hotelului Poiana din Poiana Brasov in apart-hotel.

"Investitiile vor fi de aproximativ 4 milioane de euro. Dorim sa incepem in aprilie si sa finalizam pana la inceperea sezonului viitor", ne-a declarat omul de afaceri, adaugand: "Dorim sa continuam investitiile din Poiana Brasov, pentru ca eu o consider cea mai frumoasa statiune din tara, iar autoritatile centrale si cele locale au investit foarte mult in extinderea domeniului schiabil".

Hotelul Poiana va cuprinde 41 de apartamente de doua si trei camere dupa finalizarea investitiei. "Noi ne dorim sa le vindem pe toate. Pretul va fi undeva pe la 160.000 - 170.000 de euro, in functie de dimensiunea apartamentului", a mai spus proprietarul Ana Hotels. Acesta a precizat ca a lucrat la conceptul viitorului apart-hotel cu o companie de arhitectura din Franta. "Va fi ceva deosebit", a mai spus omul de afaceri, scrieBursa.ro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 01:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter