COMPANII

Ginerele lui Vasile Blaga, vizat intr-o ancheta de evaziune fiscala

21 mai 2015, ora 13:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
blaga.jpg
Ginerele lui Vasile Blaga este vizat de procurori, in cadrul unei anchete privind activitatea unor firme din domeniul prestarii de servicii de paza si protectie.

Actiunea politistilor, din aceasta dimineata, vizeaza cinci societati comerciale, implicate in comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala, in domeniul prestarii de servicii de paza si protectie. Au loc cinci perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in judetul Hunedoara.

Din investigatii a reiesit faptul ca, in scopul sustragerii de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, reprezentantii unei companii specializate in prestari de servicii de paza ar fi creat un circuit infractional, format din mai multe societati comerciale, prin care ar fi fost evidentiate tranzactii fictive.

In fapt, in contabilitatea companiei ar fi fost inregistrate achizitii fictive de servicii, care, in realitate, nu au fost prestate, bugetul de stat fiind astfel prejudiciat cu aproximativ 600.000 de euro.In ancheta este vizata si activitatea companiei lui Ioan Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga. Firma de paza controlata de acesta ar fi primit in ultimii 3 ani contracte din bani publici in valoare de cateva milioane de euro, cele mai multe atribuite fara licitatie, potrivit Digi24.

Axis Corporate Security SRL, firma lui Ioan Rudeanu, cu sediul in Hunedoara, a raportat in 2013 o cifra de afaceri de circa 20 milioane de lei si un profit net de aproape jumatate de milion de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter