COMPANII

Hörmann a investit 4,5 milioane euro in noul sediu din Chiajna

25 octombrie 2012, ora 17:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
usa.jpg
Hörmann, producator in domeniul usilor, portilor, tocurilor, actionarilor electrice si a sistemelor de incarcare, a investit 4,5 milioane euro in noul sediu din Chiajna, judetul Ilfov.

Realizat de biroul de arhitectura Wagner Büroplannung Germania, noul sediu este alcatuit dintr-o suprafata de depozitare de circa 4.200 metri patrati, cu posibilitate de extindere pana la 6.400 metri patrati, birouri pe doua nivele, cu o suprafata totala de 720 metri patrati, care include si o sala de scolarizari, destinata specializarii noilor parteneri ai companiei.


Noul sediu are si un showroom cu o suprafata de 250 metri patrati, in care sunt prezentate o varietate de produse Hörmann, atat de uz rezidential cat si industrial.

Hörmann Romania a inregistrat, pana in acest moment, o crestere a vanzarilor de aproximativ 5% comparativ cu aceeasi perioada din 2011. In primul semestru din 2012 compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 2,7 milioane de euro.

In aceasta perioada au fost preferate usile de garaj economice, din pachete mai convenabile, cu usi de tip basculant, neizolate termic, comercializate preponderent in retelele de magazine de bricolaj.

Hörmann este prezent in peste 60 de tari din Europa, Asia si America de Nord si are 20 fabrici proprii.  Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter