COMPANII, CARIERE

Hidroelectrica: Cine este noul CFO care va "invarti" 3 miliarde de lei anual

31 martie 2014, ora 11:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gabriela mihailescu.jpg
Gabriela Mihailescu este noul director financiar al Hidroelectrica incepand de luni, in urma deciziei administratorului judiciar Euro Insol.

Ea il inlocuieste pe Lucian Aurel Cocos care cu aceeasi data trece pe postul de manager departament contabilitate, control si planificare.á

Directorul financiar al Hidroelectrica gestioneaza un buget de aproximativ 3 miliarde lei si are in subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale si 78 de economisti.

Gabriela Mihailescu este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti ľ Facultatea de Studii Economice in limbi straine (2001), si doctor in economie al Academiei de Studii Economice Bucuresti cu teza ôManagementul portofoliului de investitii bancareö(2012).

Detine un master in Finante si Control de Gestiune al Universitatii Orleans, Franta (2002) si cursuri aprofundate in Drept Comercial la Universitatea Sorbonne, Paris (2003).

Vorbeste fluent engleza si franceza si conversational italiana si germana.

In perioada 2001-2002 a lucrat ca economist in cadrul Ambasadei Frantei in Bucuresti, pentru ca in perioada 2002-2005 sa activeze in cadrul Departamentului de Buget si Control de Gestiune din cadrul BRD-GSG. In 2012 a fost numit CFO si deputy CEO al OTP Bank, pozitie pe care a ocupat-o pana in prezent.

Citeste si:áCuratenie de primavara la Hidroelectrica: 80% din management va fi "maturat" in 2 luniáComentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter