COMPANII, CARIERE

Hidroelectrica organizeaza concurs pentru ocuparea a 67 de functii de manager

17 martie 2013, ora 10:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
partener.jpg
Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a declarat, sambata, la Drobeta Turnu Severin ca, in luna mai, la nivelul companiei se va organiza un concurs pentru ocuparea a 67 de functii de manager, invitand tinerii profesionisti si cu experienta sa se inscrie la concurs.

"Motivul pentru care am venit astazi (n.r. - sambata) la sucursala Portile de Fier si maine (n.r - duminica) voi fi la sucursala din Caransebes este pentru a invita toti specialistii si in special pe cei tineri, cei care au o buna pregatire teoretica, dar si tehnica, pentru ca au experienta de cativa ani in Hidroelectrica, sa se inscrie la concursurile pe care le vom organiza in luna mai, privind ocuparea celor 67 de functii de manager. Este cel mai radical, complex sau complet proces de restructurare a managementului unei companii si derulat din 1990 si pana in prezent", a afirmat Borza, citat de corespondentul Mediafax.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a aratat ca prin acest concurs isi propune ca la momentul iesirii din insolventa Hidroelectrica sa fie primacompanie din Romania care va avea un management profesionist, spunand ca se cauta "oameni care sunt titularizati pe functii fara nicio ingerinta politica sau fara alte subiectivisme, la care vor prevala la toate aceste selectii de personal exclusiv competentele manageriale si profesionale".

Remus Borza a mai spus ca pana acum au plecat din Hidroelectrica 151 de oameni din 5.239, iar in perioada urmatoare vor mai pleca 50 - 100 de oameni din personalul TESA, din acele sucursale in care exista in continuare o supradimensionare.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter