COMPANII, CARIERE

Holcim România are un nou director general

08 februarie 2016, ora 12:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sofiane Benmaghnia.jpg
Sofiane Benmaghnia, algerian - canadian, în vârstă de 39 de ani, a fot numit Director General al Holcim România începând cu 1 aprilie 2016. Sofiane îl va înlocui pe François Petry, care a devenit recent CEO Aggregates Industries – subsidiara LafargeHolcim din Regatul Unit.

Sofiane Benmaghnia, Director General al Meftah Cement Operations, Aggregates & Concrete în Algeria din 2011, anterior Director Financiar al Lafarge Betoane și Agregate în Orientul Mijlociu timp de trei ani, s-a alăturat grupului LafargeHolcim în 1999 ca analist financiar.

De atunci, el și-a construit cariera în cadrul LafargeHolcim, pe diferite piețe în care grupul activează (America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa și Europa), îndeplinind atât roluri strategice, cât și operaționale, și acumulând peste 16 ani de experiență în industria cimentului. 

Sofiane este CPA (Certified Public Accountant), CMA (Certified Management Accountant) și este licențiat în Comerț la Universitatea din Tunisia, deține o certificare în contabilitate de gestiune de la Universitatea Concordia din Montreal (Canada), precum și un executive MBA de la Universitatea Sherbrooke din Canada.În ultimii doi ani, François Petry, de naționalitate franceză, în vârstă de 48 de ani, a condus subsidiara din România a Holcim, într-un moment istoric care a dus la crearea liderului mondial în industria materialelor de construcții – Grupul LafargeHolcim.

La 1 decembrie 2015, François Petry a fost numit CEO al Aggregates Industries - subsidiara LafargeHolcim din Regatul Unit.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 22 Mai 2022, 00:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter