- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

House Factory a acordat 8 francize de case ecologice in Romania

22 Feb, 11:44 • Redactia DailyBusiness
House Factory International a acordat pana in prezent 8 francize de case ecologice in Romania, taxa de franciza fiind de 39.000 euro, a declarat Aurel Lungu , administratorul companiei.
House Factory a acordat 8 francize de case ecologice in Romania

„Exclusivitatea pentru un judet se acorda in baza unei garantii si a atingerii unui plafon de vanzari prestabilit. Zonele rezervate pana acum sunt Bucuresti, judetele Ilfov, Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Gorj si Brasov”, a precizat Aurel Lungu.

Francizati platesc 2% din venituri pentru publicitatea globala si 5% redevente.

Casele prefabricate ale companiei se bazeaza pe un sistem care foloseste un numar minim de componente modulare, construite in principal din profile usoare de otel galvanizat.

House Factory cuprinde trei sisteme separate: pardoseala, zidaria si acoperisul. Aceste sisteme reprezinta tehnologii individuale. Privite izolat, ele pot fi folosite impreuna cu alte pardoseli, ziduri sau acoperisuri.

Compania are in proiect in Romania, prin firma Noble House Development, un condohotel (n.r.- proiect rezidential manageriat in sistem hotelier) situat in municipiul Sacele, precum si construirea unui condohotel de lux in Baneasa, Bucuresti.

„De asemenea, purtam negocieri si cu o firma din Germania pentru construirea sub antrepriza a unui cartier de case pentru armata americana si de ansambluri rezidentiale pentru batrani”, a declarat Aurel Lungu.

Aurel Lungu a precizat, pentru DailyBusiness, ca pana in prezent 25% din locuintele primei faze Manta Rezidential au fost rezervate.

„Pana in martie speram sa alegem si un operator hotelier, care se va ocupa de managementul proiectului”, a precizat Lungu.

Proiectul se afla inca in faza de autorizatii, investitia fiind estimata la cica 12,5 mil. euro. Complexul va cuprinde 94 de apartamente cu serviciile si dotarile unui hotel de lux.

„Dupa aceasta prima etapa, intentionam sa mai realizam inca 846 de apartamente in mai multe faze, constructia urmand sa fie finalizata in totalitate in 3-4 ani. Investitia totala se va ridica la circa 120-130 mil. euro”, a precizat anterior Lungu, pentru DailyBusiness.

Compania House Factory are sediul central in Australia, divizia europeana avand sediul central in Constanta.