COMPANII, CARIERE

Ikea majoreaza salariul minim al angajatilor din Romania cu 47% anul acesta

29 februarie 2016, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Echipa magazinului IKEA Romania.jpg
Ikea România crește în etape anul acesta salariul minim brut pentru angajații full time din România de la 1.353 lei, la 2.000 lei.

Din ianuarie 2016, salariul minim este de 1.700 lei, iar în luna mai 2016 va crește la 2.000 de lei. Aceasta înseamnă o creștere cu 47% a salariului minim brut în Ikea România din luna mai 2016 față de luna decembrie 2015.
 

Creșterea salariului minim în Ikea România este cea mai recentă dintr-o serie de investiții pentru angajați pe care compania Ikea le-a făcut în ultimii doi ani.

În 2013, a fost introdus programul One Ikea Bonus, prin care toți angajații primesc un bonus de performanță, precum și programul de loialitate Tack!, prin care angajații care lucrează în compania Ikea de peste cinci ani sunt recompensați cu o contribuție anuală la planurile individuale de pensie.
 Compania a început un proces continuu de aliniere între toate țările din regiunea Europa de Sud Est (SEE), bazat pe evaluarea performanțelor individuale și corelat cu rezultatele financiare totale.

Prin urmare, toți angajații Ikea SEE din cele patru țări (România, Croația, Serbia și Slovenia) vor beneficia de un pachet de beneficii Total Reward, noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine și incluziune care să contribuie pe termen lung la bunăstarea tuturor angajaților Ikea SEE începând cu anul financiar 2017 (septembrie 2016 – august 2017).
 

Pe lângă nivelul salarial mai mare, angajații Ikea SEE beneficiază în acest moment de un pachet de beneficii care include asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenționate în Restaurantul Angajaților, discount de angajat, petreceri anuale, cadouri pentru copii – printre altele.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter