- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Imbulzeala de la Mr. Bricolage din Iasi s-a repetat vineri

19 Mar, 17:27 • Redactia DailyBusiness
Sute de persoane s-au inghesuit, vineri, pentru a doua zi consecutiv, la usile magazinului Mr. Bricolage din Iasi, inaugurat cu o zi in urma, oamenii imbulzindu-se pentru a cumpara produsele oferite la promotii, iar pentru linistirea acestora a fost necesara interventia agentilor de paza, scrie Mediafax.
Imbulzeala de la Mr. Bricolage din Iasi s-a repetat vineri

Oamenii s-au adunat, vineri dimineata, la intrarea in magazin, iar in momentul in care angajatii au deschis usile de acces cumparatorii s-au imbulzit, fiind necesara interventia agentilor de paza.

„Am stat mai mult de doua ore la coada pentru patru becuri. Erau zeci de oameni la rand. Nu am mai prins nimic la oferta. La atata lume, s-au terminat rapid, rafturile erau goale”, a declarat Mihai Sofronie, unul dintre cumparatori.

Cei mai multi dintre iesenii care au intrat in magazin au cumparat flori, la pretul de 1 leu bucata si bormasini, la 15 lei, aceste produse epuizandu-se pana la pranz, acelasi fel de produse ca si in prima zi.

Vineri dupa-amiaza, situatia la magazinul Mr Bricolage din Iasi revenise la normal, fara a se mai crea imbulzeala la intrare.