COMPANII

Imbulzeala de la Mr. Bricolage din Iasi s-a repetat vineri

19 martie 2010, ora 17:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sute de persoane s-au inghesuit, vineri, pentru a doua zi consecutiv, la usile magazinului Mr. Bricolage din Iasi, inaugurat cu o zi in urma, oamenii imbulzindu-se pentru a cumpara produsele oferite la promotii, iar pentru linistirea acestora a fost necesara interventia agentilor de paza, scrie Mediafax.
Oamenii s-au adunat, vineri dimineata, la intrarea in magazin, iar in momentul in care angajatii au deschis usile de acces cumparatorii s-au imbulzit, fiind necesara interventia agentilor de paza.

"Am stat mai mult de doua ore la coada pentru patru becuri. Erau zeci de oameni la rand. Nu am mai prins nimic la oferta. La atata lume, s-au terminat rapid, rafturile erau goale", a declarat Mihai Sofronie, unul dintre cumparatori.

Cei mai multi dintre iesenii care au intrat in magazin au cumparat flori, la pretul de 1 leu bucata si bormasini, la 15 lei, aceste produse epuizandu-se pana la pranz, acelasi fel de produse ca si in prima zi.Vineri dupa-amiaza, situatia la magazinul Mr Bricolage din Iasi revenise la normal, fara a se mai crea imbulzeala la intrare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter