COMPANII, REAL ESTATE

Immochan a finalizat lucrarile de renovare si de extindere a Centrului Comercial Auchan Oradea Sud

10 decembrie 2015, ora 15:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oradea_Aushopping_04.jpg
Lucrările de renovare și de extindere a Centrului Comercial Auchan Oradea Sud s-au finalizat, noul spațiu oferind servicii și experiențe de shopping sub un nou concept: Aushopping Oradea.

Astfel, noul centru Aushopping Oradea, situat pe strada Ogorului nr. 171, îi așteaptă pe orădeni începând cu 11 decembrie.  

Din luna septembrie a acestui an, Centrul Comercial Auchan Oradea Sud și-a desfășurat activitatea în paralel cu lucrările de renovare și de extindere a spațiului comercial.

Într-o primă etapă, a fost finalizată extinderea suprafeței de vânzare a hipermarketului Auchan, deschis în noul format în data de 7 octombrie.Hipermarketul Auchan și-a extins suprafața de la 6.200 mp la 9.600 mp, o creștere de 55% a suprafeței totale de vânzare, devenind astfel cel mai mare hipermarket din Oradea.

Cea de-a doua etapă a adus în Oradea magazinul Decathlon, la sfârșitul lunii octombrie. În același timp, magazinul JYSK a fost relocat, pentru a îmbunătăți accesul clienților.

În această lună, toate lucrările au fost finalizate. Aushopping Oradea oferă o gamă extinsă de servicii, acces gratuit la internet, un spațiu de joacă pentru copii și evenimente care vor fi organizate periodic.

În plus, o serie de mărci internaționale și naționale vor completa experiența de shopping prin magazine noi care și-au deschis deja porțile sau care se vor deschide în perioada sărbătorilor, precum CCC și Pepco.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter