COMPANII, BURSE

In ce situatii va limita Transelectrica consumul de energie al companiilor

06 martie 2015, ora 12:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tel.jpg
Consumul de electricitate al centrelor comerciale, companiilor siderurgice, constructoare de masini sau din alte domenii va putea fi limitat in transe de catre Transelectrica (TEL), daca apar situatii care pun in pericol functionarea sistemului energetic national.

"Limitarea pe transe a consumului de energie electrica este ultima dintre masurile de salvgardare care poate fi luata in situatii de criza aparute in functionarea sistemului energetic national. Procedura se aplica de catre clientii finali, furnizorii de energie electrica, operatorii de distributie si de operatorul de transport si de sistem", potrivit unui proiect de procedura elaborat de operatorul sistemului energetic national Transelectrica, citat de Mediafax.

Limitarea de consum va putea viza companiile din metalurgie, siderurgie, constructii de masini, prelucrarea lemnului, industria materialelor de constructii, chimie si petrochimie, electrotehnica si electronica, industria textila si de pielarie, alimentara, industria de aparare militara, minerit, agricultura, irigatii, precum si centrele comerciale.

Propunerea Transelectrica nu vizeaza consumatorii casnici.Citeste si Transelectrica si firma italiana Prysmian au semnat un acord pentru cablul submarin Romania-Turcia
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter