COMPANII, FINANTE-BANCI

Instanta a suspendat executarea silita a Astra pentru datoria catre CNADNR

15 aprilie 2015, ora 15:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lege.jpg
Executarea silita a companiei Astra Asigurari (ATRA) pentru datoria de 95,95 milioane de lei catre CNADNR a fost suspendata provizoriu de catre instanta, la solicitarea Astra.

"A fost admisa cererea de suspendare provizorie formulata de societate si s-a dispus suspendarea provizorie a executarii demarata in dosarul de executare al BEJ Tranca Bogdan Ovidiu, pana la judecarea cererii de suspendare a executarii", se arata intr-o informare transmisa de Astra Bursei de Valori Bucuresti (BVB).  

Conturile Astra au fost blocate saptamana trecuta in urma declansarii procedurii de executare silita prin infiintarea popririi asupra acestora, iar compania a anuntat ca va plati CNADNR in perioada urmatoare suma de 95 milioane de lei, in baza executarii unei polite.  

Administratorul special al Astra Asigurari, KPMG Advisory, a propus executorului judecatoresc esalonarea la plata a sumei. Astra trebuie sa plateasca CNADNR 93,9 milioane lei in baza unei polite emise in favoarea Romstrade, companie aflata in insolventa, pentru realizarea unui tronson de autostrada. La aceasta suma se adauga cheltuieli de judecata, noteaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter