COMPANII

Interviurile pentru SUA se vor putea programa online din 13 septembrie

05 septembrie 2012, ora 17:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
SUA.jpg
Ambasada SUA la Bucuresti a anuntat ca, incepand din 13 septembrie, se va simplifica procedura de acordare a vizei prin introducerea programarii online a interviurilor pentru solicitanti, precum si prin expedierea gratuita printr-o firma de curierat a pasaportului cu viza aprobata.

In cazul in care solicitantii trebuie sa transmita informatii suplimentare dupa interviul de viza, expedierea documentelor catre Ambasada SUA se va putea face gratuit prin serviciul de curierat TNT, prin care se va putea asigura tot gratuit si expedierea pasaportului dupa ce viza a fost aprobata, scrie Mediafax.

Ambasada SUA mai precizeaza ca solicitantii de vize temporare care si-au programat interviul inainte de data de 13 septembrie trebuie sa se prezinte la Sectia Consulara a Ambasadei, conform programarii stabilite.

Anul trecut, peste 32.000 de romani au primit vize temporare pentru a calatori in Statele Unite.In prezent, Romania, Polonia si Bulgaria sunt tarile membre UE care au nevoie de vize pentru a calatori in Statele Unite, ele nefiind incluse in Visa Waiver.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter