COMPANII

Investitie de 20 mil. $ in cel mai mare spital oftalmologic din regiune, inaugurat la Bucuresti. FOTO

13 mai 2011, ora 12:22, autor(i): Ramona ConstantinMadalina Pana   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
10.jpg
Spitalul privat de oftalmologie Europe Eye Hospital, cel mai mare de acest tip din Europa de Sud-Est, a necesitat o investitie de 20 mil. dolari.Unitatea medicalase afla in zona Tineretului din Bucuresti si a fost inaugurata vineri in prezenta premierului Emil Boc si a primarului Capitalei, Sorin Oprescu.


Acesta are o suprafata de 10.000 metri patrati, 30 de camere, 3 camere VIP si 4 saloane post-operatorii.

Spitalul are o capacitate de examinare de 600 de pacienti pe zi si reprezinta o investitie turca.

Murat Akan, CEO-ul Europe Eye Hospital, a precizatca recuperarea investitiei in acest spital,ridicat intr-un an,s-ar putea realizaintr-o perioada de panala5 ani.
[gallery:331]
Compania mai are plan deschidereaaltor unitati medicalede specialitateoftalmologica in Romania, urmatorul oras vizat fiind Cluj-Napoca.Spitalul inaugurat vineri la Bucuresti are 120 de angajati si30 de medici, printre care se numara si profesorul Benone Carstocea.

Acesta a mentionat ca in prezent, majoritatea celor care pleaca peste hotare pentru tratamente oftalmologice "pleaca de fitosi".

Cazarea post-operatorie oferita in noul spital costa sub nivelul mediu alunui hotel de 4 stele din Bucuresti, de 50 euro/noapte, potrivit reprezentantilor Europe Eye Hospital.

De altfel, conducerea noului spital se asteaptasaatragapacientisi din tarile din regiune. Murat Akan spera ca din tarile invecinate sa vina in jur de 30.000-40.000 de pacienti/an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Alf a spus:
22/06/2011 12:45
Da, aparatura este de ultima generatie, pacat ca nu are cine sa lucreze cu ea.

Patronii turci (veniti din zona cazinourilor) n-au nicio idee despre calitate, au investit mult si vor sa scoata investitia cat mai repede, nu exista doctori competenti, angajatii sunt platiti prost si santajati cu datul afara, li se incalca toate drepturile, serviciile oferite sunt slabe, pe principiul cat mai multi pacienti in cat mai putin timp, banii sa iasa.

S-a dorit sa fie ceva ca in Turcia drept pentru care au fost adusi initial specialisti buni de acolo, care au renuntat dupa ce au vazut treaba romaneasca.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter