COMPANII

Investitie de 6 milioane euro intr-o fabrica oradeana

20 martie 2014, ora 12:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Salesinaer Miettex - Fabrica Oradea - 1 (size).jpg
Salesianer Miettex, care activeaza pe segmentul spalatoriilor comerciale in Europa Centrala si de Est, continua extinderea in Romania si deschide o noua fabrica pentru servicii de spalatorie si inchiriere textile, in Oradea.

Fabrica are o suprafata totala de 3.600 mp si o capacitate de spalare de 25 tone de rufe pe zi (echivalentul a peste 5.000 de masini de spalat casnice), fiind amplasta pe un teren de 19.000 mp, ce mai include parcarea, zona verde si cladiri anexe.

Investitia totala se ridica la peste 6 milioane de euro dintre care peste 1 milion de euro au fost investiti in protectia mediului.

Fabrica se afla in Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Odata cu aceasta deschidere, s-au creat circa 25 de locuri de munca la nivel local. Fabrica va deservi zona centrala si de vest a tarii, zona de granita si estul Ungariei.

äInaugurarea de la Oradea marcheaza a 23-a fabrica Salesianer Miettex la nivel international si prima din zona de vest a Romaniei. Am ales aceasta amplasare deoarece vizam atat clienti din tara, cat si din Ungaria. Ne adresam operatorilor din industria hoteliera, medicala si companiilor din industrie din aceasta regiune care au nevoie de servicii de inchiriere textileö, a declarat Victor Ioane, managing director CEE Salesianer Miettex.

Salesianer Miettex are fabrici in 7 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria si peste 2.000 de angajati la nivel international. Prima fabrica din Romania a fost deschisa in 2007, iar in prezent numara peste 100 de angajati. In portofoliul Salesianer Miettex Romania se afla Radisson Blu, Crowne Plaza, Novotel Bucuresti, Double Tree by Hilton, Porsche Romania, Maternitatea Polizu, Spitalul Matei Bals.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter