COMPANII, CARIERE

Ionut Tanasoaica este noul CEO Electromontaj

14 aprilie 2022, ora 13:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ionut Tanasoaica 1.jpg
Din această primăvară, activitățile companiei Electromontaj, la nivel local și internațional, sunt coordonate de noul său lider, Ionuț Adrian Tănăsoaică.

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de Director General Adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.

Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu și Africa și lucrează la o strategie complexă de susținere a procesului de tranziție globală către un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.

Ionuț s-a alăturat grupului în 2020 în calitate de Director Financiar, apoi, în scurt timp a devenit Director General Adjunct. Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.

Înainte de a se alătura grupului, a deţinut mai multe poziţii cheie în companii de consultanță și telecomunicații.

Ionuț Adrian Tănăsoaica preia responsabilitățile de CEO deținute anterior de Dumitru Corduneanu care își încheie mandatul prin retragerea din activitate.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 20:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter