COMPANII, CARIERE

Jurnalistul Daniel Apostol, numit secretar general al asociatiei petrolistilor ROPEPCA

06 iulie 2015, ora 16:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Daniel-Apostol.jpg
Asociația Română a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA) anunță numirea lui Daniel Apostol în poziția de SecretarGeneral al Asociației.

"Daniel Apostol este un jurnalist cu mare experiență, implicat de mulți ani, în diferite modalități, în susținerea mediului de afaceri din România. Sunt convins că implicarea sa în activitatea asociației va aduce un plus de eficiență în comunicarea publică a activităților ROPEPCA", afirmă Artur Stratan, preşedintele în exerciţiu al ROPEPCA.

Totodată, ROPEPCA şi-a relansat pagina de internet -ropepca.ro - în care sunt subliniate misiunea asociației, condițiile de aderare și toate documentele de poziţie realizate de asociație în legătură cu diferite teme care ţin de legislaţia specifică şi în general de mediul de afaceri din România.

ROPEPCA va continua să prezinte Guvernului şi partenerilor instituţionali de dialog realităţile, statisticile şi prognozele specifice industriei, astfel încât să satisfacă nevoia de informație publică, pentru susținerea creşterii economice a industriei şi pentru dezvoltarea întregii economii româneşti.De la înființarea sa în anul 2012, Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producție Petrolieră (“ROPEPCA”) şi-a propus să fie un promotor al industriei onshore, pentru sprijinirea dezvoltării, diversificării și competitivităţii industriei.

ROPEPCA beneficiază de adeziunea membrilor celor mai activi în industria onshore şi cuprinde acum 19 companii: ADX Energy, Amromco, Aurelian Petroleum, Beach Petroleum, Chevron Romania Exploration and Production, East West Petroleum, Expert Petroleum, Fora Oil & Gas, Hunt Oil, Moesia Oil & Gas, NIS Petrol, OMV Petrom, Panfora Oil and Gas (MOL Group), Raffles Energy, Rompetrol, Repsol, Stratum Energy, Winstar Satu Mare/Serinius Energy, Zeta Petroleum.

În prezent, membrii ROPEPCA dețin majoritatea acordurilor de concesiune petrolieră pentru blocurile de dezvoltare si producție onshore din România, reprezentând pentru anul 2014 investiții cumulate de 1,5 miliarde de euro, o cifră de afaceri de aproape 5 miliarde de euro, contribuții către bugetul de stat de 2,5 miliarde de euro, precum și crearea a 18.200 locuri de muncă.

Daniel Apostu are o experienta in presa de 22 de ani. In iunie 2010, acesta a fost numit director executiv al postului de televiziune The Money Channel.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter