COMPANII, NEW MEDIA

Key People si-a dublat numarul de vizitatori unici si lanseaza o noua versiune

16 februarie 2010, ora 12:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
kp-medie.jpg
Cea mai mare comunitate online de business 100% romaneasca, Key People, a atras in ianuarie peste 21.000 de vizitatori unici, de doua ori mai multi fata de luna anterioara. Comunitatea lanseaza o versiune imbunatatita, in care cateva mii de oameni de afaceri importanti din Romania, membri ai Key People, pot sa interactioneze mai usor.
Key People, o comunitate in care pot fi gasiti o buna parte dintre specialistii de top din business-ul romanesc, a lansat o noua versiune, prin care fiecare membru al comunitatii poate comunica cu partenerii sai de afaceri prin intermediul unei pagini personale.

In pagina personala, care functioneaza ca un mini-blog, membrii publica mesaje si primesc comentarii de la parteneri. De asemenea, membrii comunitatii pot urmari in pagina personala activitatea partenerilor lor din Key People, iar pe homepage-ul serviciului au la dispozitie un sumar al tuturor evenimentelor, in timp real: noi inscrieri, noi conectari intre parteneri, articole publicate pe forum, mesaje pe paginile personale si comentarii la acestea.

Key People este un serviciu al platformei premium de afaceri DailyBusiness.ro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 03:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter