COMPANII

KFC anunta inaugurarea primului restaurant din Botosani

16 ianuarie 2018, ora 21:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
KFC Botosani.jpg
Reteaua de restaurante KFC continua procesul de extindere si investeste 400.000 euro pentru inaugurarea primului restaurant din Botosani. Astfel, rețeaua de restaurante ajunge la 69 de unităţi.

Noua locaţie din Botoşani este situată la parterul Centrului Comercial Stop Shop Botoşani şi are o suprafaţă de 432 mp, având același design specific KFC.

Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această nouă unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor, de aproximativ 60 de secunde.

Odată cu această deschidere, vor fi create 60 de noi locuri de muncă. Printre beneficiile de care se bucură noii angajați se numără posibilitatea de a obține un post fără experiență în prealabil, cursuri de calificare și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu, dar și un program flexibil – adaptat necesităților fiecăruia, bonusuri de fidelitate și creșteri salariale corelate cu vechimea.Noua locație KFC va fi deschisă de luni până duminică, în intervalul 9:00 – 22:00. Inaugurarea restaurantului din Botoşani continuă strategia KFC, aceea de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter