- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Lantul de farmacii Punkt a cumparat 46 de farmacii Belladonna

20 Mar, 17:08 • Redactia DailyBusiness
Lanțul de farmacii Punkt, parte a Grupului A&D Pharma, și-a întărit poziția pe piață prin achiziționarea și integrarea a 46 de farmacii din rețeaua Belladonna.
Lantul de farmacii Punkt a cumparat 46 de farmacii Belladonna


Leonardo Ferrandino,  CEO Interimar A&D Pharma și Președinte & CEO Dr.Max Group: „Odată cu integrarea celor 46 unități noi în lanțul de farmacii Punkt reconfirmăm faptul că suntem un grup dinamic. Nu ne vom opri aici, vom continua să ne dezvoltăm.”

Tranzacția respectă toate criteriile în vigoare impuse de lege și a fost aprobată de Consiliul Concurenței, ceea ce marchează o nouă etapă în procesul de integrare a celor 46 de farmacii, proces care se va întinde pe parcursul mai multor luni. Ca urmare a achiziționării farmaciilor Beladonna din București, peste 180 de noi angajați se vor alătura Grupului A&D Pharma. 

Cu o experiență de  aproximativ 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma, parte din Dr.Max Group, este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii integrate de import, distribuție și retail pentru produse farmaceutice.

A&D Pharma operează în prezent trei linii de business:

Mediplus –  unul dintre liderii de piață în domeniul distribuției de produse farmaceutice;
Sensiblu și Punkt –  cele mai importante lanțuri naționale de farmacii;
A&D Pharma Marketing&Sales  oferă servicii cu valoare adăugată producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est.