- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Marius Petcu ramane in arest. Instanta suprema a respins cererea de eliberare provizorie

19 Apr, 21:50 • Redactia DailyBusiness
Marius Petcu ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema a respins, marti, contestatia lui in cazul respingerii cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.
Marius Petcu ramane in arest. Instanta suprema a respins cererea de eliberare provizorie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dezbatut, marti, recursul lui Marius Petcu impotriva deciziei prin care Curtea de Apel Bucure?ti a respins ca neintemeiata cererea de eliberare provizorie sub control judiciar facuta de avocatii acestuia, scrie Mediafax.

In timpul dezbaterilor, unul dintre avocatii lui Petcu a spus ca urmarirea penala in cazul clientului sau a fost finalizata, ca procurorii anticoruptie i-au prezentat acestuia materialul de urmarire penala si ca urmeaza sa fie deferit justitiei.

Avocatul a mentionat ca dosarul contine declaratiile a sapte martori, expertiza vilei din Predal, despre care se presupune ca ar fi fost cumparata la un pret subevaluat, cu titlu de mita, precum si interceptari telefonice.

Procurorul anticoruptie prezent la proces a aratat ca eliberarea intr-un timp atat de scurt este inoportuna, precizand ca nu a trecut nici mai bine de o luna de la prinderea in flagrant delict a lui Petcu in timp ce primea 40.000 de euro mita. Acesta a cerut mentinerea arestului si respingerea cererii avocatilor lui Petcu.

In ultimul cuvant in fata instantei, Marius Petcu a sustinut ca nu va crea niciun fel de problema procurorilor in cazul in care va fi eliberat si ca isi doreste sa petreaca sarbatorile pascale alaturi de familie si de prieteni.

Instanta suprema a respins contestatia lui Marius Petcu, astfel ca acesta ramane in arest.