COMPANII, LIFESTYLE

McDonald's va ajunge la 19 cafenele McCafé in Romania, până în toamna anului 2015

21 august 2015, ora 10:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Poza_cafenea McCafe.jpg
McDonald’s România extinde lanțul de cafenele McCafé pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an. Cafenelele deshise în acest an sunt gândite special pentru clienții McDonald’s din Buzău, Pitești, Craiova și București.

Restaurantul din Buzău găzduiește de vineri o cafenea McCafé, pentru deschiderea careia compania a investit peste 370.000 lei.

La începutul acestei luni McDonald’s a deschis și în restaurantul din Titan o cafenea McCafé pentru bucureștenii care locuiesc în zonă, investind în acest proiect peste 350.000 lei. De asemenea, compania plănuiește în perioada următoare să deschidă încă o cafenea în restaurantul din zona Păcii din București și două cafenele în afara Bucureștiului, în restaurantul Pitești Gară și în restaurantul din Craiova.

În perioada de după deschiderea cafenelelor, clienții McDonald’s vor fi întâmpinați cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar în aceste restaurante.Restaurantul McDonald’s din Buzău a fost deschis în anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului și 72 pe terasă și primește zilnic peste 2.500 de clienți. Restaurantul McDonald’s din zona Titan, București a fost deschis în anul 2010 și primește zilnic peste 2000 de clienți.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 00:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter