COMPANII

Mega Image deschide cel mai mare magazin al său în zona Băneasa

23 decembrie 2015, ora 15:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
megaconcept.jpg
Mega Image anunță deschiderea celui de-al patrulea Concept Store din București, în zona Băneasa.

Situat pe Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87, acesta are o suprafață de 2100 mp, fiind astfel cel mai mare magazin din rețeaua Mega Image.

Noul Concept Store dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri și va avea o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat.  

Noul Concept Store integrează toate conceptele speciale, deja consacrate în magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Românești și insula Angst, precum și întreaga sortimentație de produse congelate din magazinul AB Cool Food.Pe lângă acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie – care include o gamă largă de brânzeturi vrac, peste 70 de brânzeturi din România și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea brânzeturilor.  

“Noul Concept Store din Băneasa este cel mai mare magazin din rețeaua noastră și ne consolidează prezența în zona de nord a Capitalei”, afirmă Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.  

Noul magazin Mega Image din Băneasa este accesibil pentru locuitorii întregii zone de nord a Capitalei, precum și pentru clienții din zonele de birouri.

Mai mult, acesta va dispune de cea mai recentă inovație în materie de design exterior, o fațadă bazată pe tehnologie cu leduri. Este o premieră în materie de fațade, fiind realizată dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație a partenerului Philips.  

Comunitatea din zona Băneasa va beneficia, în cadrul parcării noului magazin, și de o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Este un proiect pilot, care oferă posibilitatea tuturor clienților să utilizeze o priză cu putere AC22KW, type 2 care va încărca complet un automobil electric în aproximativ 1 oră și 30 de minute.  

Mega Image va implementa pentru prima oară în Concept Store Băneasa noua uniformă pentru toți angajații.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter