COMPANII, REAL ESTATE

Mega Image isi relocheaza sediul central in Plaza Romania Offices

22 februarie 2016, ora 14:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Plaza_Romania_Offices.jpg
Sediul central al Mega Image se va reloca în noul spațiu de birouri din cadrul complexului Plaza România, în urma unui contract încheiat cu Anchor Grup.

Necesitatea unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activității companiei din ultimul an.

Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3,360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup.

Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea.
Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atat pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Noul Plaza România Offices are un spațiu de birouri de 10.500 de metri pătrați integrat în centrul comercial. Intregul complex dispune de circa 1800 de locuri de parcare.

"Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și în general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

"Colaborarea dintre Mega Image și Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016 sediul central al partenerului se va muta în cel mai nou proiect al nostru – Plaza România Offices", declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spațiu este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie. În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spațiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 00:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter