COMPANII

Mid Europa Partners anunta vanzarea companiei Walmark catre Stada

04 noiembrie 2019, ora 16:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
office.jpg
Mid Europa Partners,fond de private equity din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi acordul de vânzare a companiei Walmark către STADA Arzneimittel AG. Tranzacția este supusă autorizării din partea autorității de concurență și este de așteptat să fie încheiată în primul trimestru al anului 2020.

Cu prezență directă în nouă țări din Uniunea Europeană, Walmark este una dintre cele mai importante companii farmaceutice din Europa Centrală și de Est.

Matthew Strassberg, Co-Managing Partner al Mid Europa, a declarat: „Achiziția de către STADA validează transformarea Walmark dintr-o afacere condusă de către familie într-o platformă internațională. Investițiile Mid Europa în Walmark și în alte companii lider pe piață, precum Profi, Regina Maria și Urgent Cargus, marchează o listă de parteneriate importante cu echipe de management și antreprenori performanți din regiunea noastră”.

Realizarea tranzacției a fost condusă de către Viktoria Habanova cu sprijinul lui Tomas Vrba și Rustam Kurmakaev.Rothschild & Co a acționat în calitate de consilier financiar exclusiv la Mid Europa, Weil Gotshal & Manges, White & Case și AK Jan Evan au avut calitatea de consilieri legali, PwC calitatea de consilier pentru tranzacții și Boston Consulting Group calitatea de consilier comercial.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter