COMPANII

Miele deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România

21 iulie 2015, ora 16:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Miele Store Sibiu_2015 (1).jpg
Producatorul de echipamente electrocasnice premium Miele deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, după Miele Boutique Cluj și Miele Boutique Brașov.

Noul magazin are 50 de metri pătrați, este amplasat central și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

"Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin exclusiv din România, face parte din strategia de dezvoltare în Transilvania, pentru noi, cea mai importantă regiune din punct de vedere al vânzărilor", declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis în parteneriat cu Okapi Electronics, cele două companii având o colaborare și în Cluj-Napoca.În primele șase luni de la inaugurare, noua unitate va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vânzarea de electrocasnice.

Pe lângă electrocasnicele Miele, magazinul comercializează și mobilier de bucătărie sub alte branduri.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 56 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, precum magazinul lansat la Sibiu, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Produsele Miele pot fi găsite, începând de anul acesta, și pe platforma Marketplace a retailerului online eMAG.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 20 Septembrie 2021, 05:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter