COMPANII

Miele deschide la Targu Mures al patrulea magazin exclusiv din Romania

23 octombrie 2015, ora 15:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Miele Targu Mures_201510 (1).jpg
Miele deschide la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România.

Noul magazin are 60 de metri pătrați, este amplasat central, pe strada Revolutiei și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.              

În primul an de la inaugurare, în intervalul septembrie 2015 - septembrie 2016, noua unitate va genera venituri estimate de 350.000 de euro din vânzarea de electrocasnice.

Magazinul Miele din Târgu Mureș este deschis în parteneriat cu Biasicom SRL, companie cu peste 20 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice.              Magazinul din Târgu Mureș este al doilea inaugurat de Miele anul acesta în România, după cel deschis în  iulie la Sibiu. Miele mai are alte două magazine exclusive în Cluj-Napoca și Brașov.              

„Am planificat pentru anul acesta dublarea numărului de magazine exclusive în România și, odată cu inaugurarea de la Târgu Mureș, ne îndeplinim acest obiectiv. Extinderea cu magazine exclusive în toată țara face parte din strategia de dezvoltare Miele pe care o implementăm încă de anul trecut, când am gândit o nouă reprezentare a brandului, prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei, București și am început o serie de noi parteneriate", declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.              

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 57 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Produsele Miele pot fi găsite din acest an și pe magazinul online eMAG Marketplace.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 20 Septembrie 2021, 05:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter