COMPANII

Mr. Bricolage a investit 3,7 mil. euro intr-un magazin din Bulgaria

30 noiembrie 2007, ora 11:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
brocolage.jpg-medie.jpg
Mr. Bricolage, compania franceza de magazine de distributie a materialelor de constructii si amenajari interioare, continua dezvoltarea retelei in Bulgaria prin inaugurarea unui nou magazin in nord-estul tarii, la Dobrich, in urma unei investitii de circa 3,7 milioane de euro.
Noul hipermarket Mr.Bricolage este a zecea unitate operata in Bulgaria de retailerul francez. Compania intentioneaza sa mai deschida doua magazine noi in sudul Bulgariei, anul viitor. Momentan grupul exploreaza oportunitatile oraselor Haskovo, Pazardjik si Sliven, informeaza NewsIn.

Mr.Bricolage a intrat pe piata bulgara in anul 2000, iar Doverie Brico este compania care detine franciza Mr. Bricolage pentru Bulgaria, Macedonia si Serbia. Doverie Brico reprezinta un joint venture intre compania bulgara Doverie Capital si cea franceza Mr.Bricolage SA.

In Romania, Mr.Bricolage a inaugurat primul magazin la sfarsitul anului trecut, in urma unei investitii de 7 milioane euro. Pe termen lung, Mr. Bricolage va deschide magazine in orasele mari, iar centrele comerciale vor avea suprafete intre 6.000 si 10.000 metri patrati.Compania franceza intentioneaza sa dezvolte, pe termen lung, in Romania, o retea de peste 30 de magazine de bricolaj, investitia totala estimata fiind de 220 milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter