COMPANII, CARIERE

Nemtii de la BASF au numit un nou country manager la divizia de Crop Protection din Romania

07 septembrie 2011, ora 11:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tiberiu-Dima-BASF.jpg
Tiberiu Dima (40 de ani) a fost numit, de la 1 septembrie, country manager al diviziei Crop Protection BASF Romania, dupa ce anterior ocupase functia de sales & commercial manager in cadrul aceleiasi structuri, a anuntat miercuri compania.

Din aceasta pozitie, el va coordona operatiunile derulate de companie in Romania in domeniul produselor destinate agriculturii.

Tiberiu Dima a absolvit Colegiul de Tehnica Dentara din Bucuresti in 1993, detine o diploma in Management de la Open University si certificari in marketing, tehnici de negociere si leadership.

Anterior venirii sale la BASF, a ocupat functia de marketing manager in cadrul Sarantis Romania, in perioada 2004-2009.Intre anii 1994-2004, a activat in cadrul JTI International Romania, parcurgand diverse pozitii, in vanzari si marketing, si a lucrat, de asemenea, in vanzari, la Interbrands - Divizia Procter & Gamble.

Portofoliul comapaniei cuprinde o gama larga de produse, de la substante chimice de baza, produse pentru industria materialelor plastice, produse de performanta, pana la produse chimice pentru agricultura, produse de sinteza fina, precum si petrol si gaze.

BASF a realizat vanzari de peste 63,9 miliarde de euro in 2010 si are aproximativ 109.000 de angajati. Actiunile BASF sunt listate la bursele de marfuri din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) si Zurich (AN).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 15:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter