COMPANII

Nemtii de la Liebherr lanseaza in Bucuresti primul mono-brand shop din Europa (Foto)

13 februarie 2015, ora 11:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lansare showroom Liebherr_Marian Burlan Director executiv Marelvi.jpg
Producatorul german de aparatura frigorifica Liebherr, impreuna cu Marelvi, importatorul si distribuitorul oficial al brand-ului, lanseaza in Bucuresti primul mono-brand shop din Europa, pe baza cresterii constante a vanzarilor in Romania.

Showroom-ul este situat in Swan Office Park din Pipera si a necesitat o investitie de aproximativ 100.000 de euro in amenajare. Printre produsele marcii se numaracombina frigorifica CBP(esf) 4043, al carei consum este echivalent cu cel al unui bec de 15 W si care face parte dintr-o clasa de eficienta energetica nou creata: A+++ (-20%). 

Liebherr colaboreaza de 7 ani exclusiv cu Marelvi pentru importul si distributia in Romania. Anul 2014 a adus o crestere a businessului cu aproximativ 12%. 

„Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce in ce mai crescut al romanilor pentru imbunatatirea confortului personal si a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casa, care a depasit reticenta in fata pretului mai ridicat dar adecvat al produselor premium”, a declarat Marian Burlan (foto), director executiv Marelvi.Galerie Foto
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria


Pe o piata a electrocasnicelor care a crescut in 2014 cu 13% in volum si 16% in valoare, cifra de afaceri Marelvi a crescut de la 34 milioane de euro la 38 milioane de euro. 

Afacerea de familie Liebherr a inceput in 1949 si a devenit pana astazi un grup de peste 130 de companii, cu o cifra de afaceri de peste 9,1 miliarde de euro si aproximativ 41.000 de angajati pe toate continentele. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr. 

Marelvi a fost fondata in 1995 si de atunci a devenit unul dintre cei mai importanti distribuitori de electrocasnice si electronice din Romania, avand o cifra de afaceri anuala estimata la 38 milioane euro in 2014. Compania detine in prezent patru depozite regionale in Radauti, Bucuresti, Deva, Cluj, are peste 100 de angajati, organizati pe departamente specifice si un portofoliu de 40 de branduri in gama comercializata.

Compania acopera intreg teritoriul tarii si aprovizioneaza 400 de magazine independente si detine parteneriate cu Flanco, Dedeman, Cora si Auchan, eMAG, Baumax, Real sau Penny Market, dar si cu producatori de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile, respectiv Romvitrine, Rovere, Mobili, Kuxa, Hof Interiors, Inova  si altii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 15 Noiembrie 2019, 23:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter