- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Noul CEO al IKEA South East Europe: Ekaterina Egorova

01 Jul, 13:17 • Redactia DailyBusiness
IKEA South East Europe (Croația, România, Serbia, Slovenia și Ucraina) anunță că Ekaterina Egorova a fost numită noul CEO al companiei și CSO (Chief Sustainability Officer) pentru regiune, începând cu 1 septembrie. Ekaterina îi va raporta lui Belén Frau, Director Adjunct Global Operațiuni Retail al grupului Ingka cu sediul în Malmo, Suedia.
Noul CEO al IKEA South East Europe: Ekaterina Egorova


Noul CEO al IKEA South East Europe are un palmares lung alături de companie, începând din 1998, când s-a alăturat IKEA în Rusia. Ea a deținut diverse roluri la nivel național, inclusiv cea de Market Manager, înainte de a se muta în Marea Britanie, unde a lucrat ca Market Area Manager pentru regiunea de Nord din IKEA UK și Irlanda.

Sara Del Fabbro, CEO-ul anterior al IKEA South East Europe, va accepta o nouă provocare în cadrul IKEA în calitate de Director Adjunct Global Operațiuni Retail al grupului Ingka. Va avea sediul în Malmo, Suedia și va gestiona și dezvolta operațiuni globale de vânzare cu amănuntul pentru IKEA.

În timpul mandatului Sarei în Europa de Sud-Est, IKEA s-a extins pe două noi piețe: Slovenia și Ucraina, cel mai mare magazin IKEA din regiune a fost deschis în București și, în ciuda pandemiei, compania a avut parte de o creștere constantă.