COMPANII

O firma din Braila a cumparat lantul de benzinarii AutoMat

28 mai 2014, ora 17:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pompa.jpg
Lantul de benzinarii AutoMat a fost achizitionat in cadrul unei licitatii de catre compania Comision Trade din Braila pentru mai mult de 2 milioane de euro, oferta financiara care a depasit pretul avansat de compania azera SOCAR, au declarat surse din piata petroliera.

Licitatia a fost organizata ca urmare a cererii de executare silita formulata de Bancpost pentru o creanta de 2 milioane de euro si 2 milioane de lei, inclusiv dobanzi si penalitati.

Lantul de 17 benzinarii fara personal de servire a fost dezvoltat de compania Bioromoil, specializata in comert cu biodiesel, care anunta in urma cu cativa ani ca are in plan deschiderea a 100 de astfel de statii de alimentare.

Investitia realizata pana in prezent depaseste cu cateva milioane de euro pretul obtinut prin executare silita, care nu acopera integral nici creditul de la Bancpost.Firma Bioromoil, detinuta de Vladilslav Chetrar, a intrat in insolventa in toamna anului 2012, dupa ce ANAF a calculat datorii suplimentare de peste 20 de milioane de euro privind comercializarea de biodisel din Canada, care ar fi provenit, potrivit OLAF, din SUA si erau supuse regimului de taxare antidumping.

In cadrul acelui control, Vama a stabilit pentru mai multe companii petroliere, printre care Rompetrol si OMV, sume de plata care au totalizat peste 50 de milioane de euro, scrie Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 21:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter