COMPANII

Odeta Login, noul membru al echipei de management Zentiva

06 octombrie 2008, ora 13:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
odeta-mediu.jpg
Odeta Login (foto) s-a alaturat, in septembrie, echipei de management a companiei Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, in calitate de regulatory affairs & medical director, au anuntat reprezentantii companiei.
Postul a fost detinut anterior, timp de 7 ani, de catre Margareta Tanase, care ocupa in prezent pozitia de director operatiuni industriale, tot in cadrul Zentiva.

Odeta Login a preluat coordonarea activitatilor de inregistrare a produselor farmaceutice, farmacovigilenta, informatii medicale si relatii cu autoritatile.

Obiectivele pentru anul in curs sunt cresterea performantei si extinderea serviciilor departamentului pe care l-a preluat. Aceste scopuri urmeaza sa fie atinse prin largirea echipei pe care o conduce si prin sincronizarea cu departamentele pe care le sustine: marketing si vanzari, dezvoltare si planificare a productiei.

Odeta Login a avut de-a lungul celor 12 ani de activitate in industria farmaceutica responsabilitati similare in cadrul companiilor Berlin-Chemie Menarini Group si Terapia Ranbaxy.Farmacist specialist din 2002, Login a obtinut in 2004 Certificatul Profesional in Management al The Open University Business School si a absolvit cursuri specializate de studii clinice, farmacovigilenta, inregistrari si marketing medical.

Are 2 copii, un baiat de 16 ani si o fetita de 3 ani.

Zentiva NV este o companie farmaceutica internationala, cu peste 6.000 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Slovacia, Romania si Turcia. Zentiva este cotata la bursele de valori din Praga si Londra.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter