- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Odeta Login, noul membru al echipei de management Zentiva

06 Oct, 13:37 • Redactia DailyBusiness
Odeta Login (foto) s-a alaturat, in septembrie, echipei de management a companiei Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, in calitate de regulatory affairs & medical director, au anuntat reprezentantii companiei.
Odeta Login, noul membru al echipei de management Zentiva

Postul a fost detinut anterior, timp de 7 ani, de catre Margareta Tanase, care ocupa in prezent pozitia de director operatiuni industriale, tot in cadrul Zentiva.

Odeta Login a preluat coordonarea activitatilor de inregistrare a produselor farmaceutice, farmacovigilenta, informatii medicale si relatii cu autoritatile.

Obiectivele pentru anul in curs sunt cresterea performantei si extinderea serviciilor departamentului pe care l-a preluat. Aceste scopuri urmeaza sa fie atinse prin largirea echipei pe care o conduce si prin sincronizarea cu departamentele pe care le sustine: marketing si vanzari, dezvoltare si planificare a productiei.

Odeta Login a avut de-a lungul celor 12 ani de activitate in industria farmaceutica responsabilitati similare in cadrul companiilor Berlin-Chemie Menarini Group si Terapia Ranbaxy.

Farmacist specialist din 2002, Login a obtinut in 2004 Certificatul Profesional in Management al The Open University Business School si a absolvit cursuri specializate de studii clinice, farmacovigilenta, inregistrari si marketing medical.

Are 2 copii, un baiat de 16 ani si o fetita de 3 ani.

Zentiva NV este o companie farmaceutica internationala, cu peste 6.000 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Slovacia, Romania si Turcia. Zentiva este cotata la bursele de valori din Praga si Londra.