COMPANII

Oprescu reia lucrarile la pasajul Mihai Bravu, lasat in paragina

24 mai 2013, ora 16:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
oprescu.jpg
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), condusa de Sorin Oprescu (foto), vrea sa contracteze, prin licitatie restransa accelerata, lucrari pentru continuarea si finalizarea obiectivului de investitii "Pasaj suprateran Mihai Bravu -Splaiul Unirii", valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 28 de milioane de euro.

Termenul pentru finalizarea lucrarilor este de 15 luni de la data atribuirii contractului iar termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este 13 iunie.

Lucrarile la pasajul suprateran au inceput in 17 ianuarie 2011. Primaria Municipiului Bucuresti a atribuit contractul, la inceputul lunii decembrie 2011, companiei Romstrade, dupa care l-a reziliat anticipat in decembrie anul trecut, scrie Mediafax.

Compania Romstrade apartine omului de afaceri Nelu Iordache, aflat in arest preventiv din 2 decembrie 2012, fiind cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad.

De asemenea, compania Romstrade a intrat in insolventa,Casa de Insolventa Transilvania (CITR) fiind desemnataadministrator judiciar al companiei de constructii.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 18:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter